O Unimontu

Preduzeće UNIMONT proizašlo je iz male radionice osnovane 1984. godine. Statusnom promenom 1990. godine, osnovano je preduzeće za proizvodnju, montažu, kooperaciju i promet roba sa sedištem u Inđiji,  Jovana Popovića 134.

Danas se sa zadovoljstvom i ponosom može reći da je UNIMONT upotrebom savremene tehnologije i kvalitetom izrade širokog asortimana proizvoda, postao proizvodjač opreme u mnogim privrednim granama, što potvrdjuju mnoge sajamske manifestacije i brojni domaći i strani kupci – partneri sa kojima ostvarujemo dobru poslovnu saradnju, snabdevajući ih našim proizvodima.

Svi proizvodi iz našeg proizvodnog programa se izradjuju u vlastitim proizvodnim pogonima, upotrebom raznovrsnih tehnologija izrade: sečenje, savijanje, štancovanje na CNC mašinama, varenje, strugarske obrade, brizganje plastike, plastificiranje, galvano zaštita, montaža i dr.

Preduzeće UNIMONT ne traži samo kupca – ono želi da stvara dugoročne poslovne odnose i poslovne partnere uz obostrano zadovoljenje interesa.

    Unimont d.o.o.

     Adresa
     Jovana Popovića 134
     22320 Inđija, Republika Srbija

     Kontakt
     Broj telefona: 063/537-217
     Fiksni telefon: 022/560-330
     Email adresa: unimont@mts.rs

     Radno vreme
     Radnim danima
     od 07:00 do 15:00